НОВИНИ

Коледни подаръци ще получат трима собственици на жилища в Pana Green Residence

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ТУК

декември 1, 2022 by panagreenresidence in Новини

Коледни подаръци ще получат трима собственици на жилища в Pana Green Residence

 

 

 

 

 

 

Всеки закупил апартамент през декември ще участва в нашата ТОМБОЛА за италианска БАНЯ!

По повод полагането на последната плоча на жилищната сграда и наближаването на най-светлите празници, ние от Pana Green Residence решихме да направим подарък на трима от вас. Организираме празнична томбола, в която ще вземат участие всички закупили апартамент през месец декември. Томболата ще се тегли пред Нотариус и ще определи имената на късметлиите, които ще получат ПОДАРЪК - нова италианска баня!

     

Печелившите ще получат напълно завършени модерни италиански бани, предоставени от наш партньор – Modiliani, които предлагат италиански гранитогрес, луксозно обзавеждане за баня и висококачествена санитария.

 

семейството

Семейството на Pana Green Residence продължава да расте

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ТУК

юли 28, 2022 by panagreenresidence in Новини

Семейството на Pana Green Residence продължава да расте

Когато към семейството на Pana Green Residence се присъединяват нови членове, сме повече от щастливи и нямаме търпение да го споделим с останалата част от света.

С радост Ви съобщаваме, че дентален кабинет „Анаксе“ на д-р Александър Иванов ще намери своето ново място при нас. В Pana Green Residence неговите иновативни дентални практики ще са в пълен унисон с най-модерната многофункционална сграда в град Панагюрище. Тук той ще предложи дентално лечениe на още по-голямо ниво.

Нека Ви разкажем и малко повече за самия д-р Александър Иванов. Той започва своята практика в Панагюрище, като разполага само с един кабинет и един дентален стол. Неговата амбиция да се развива в областта на денталната медицина, за да предостави възможно най-добрите услуги на своите пациенти, го вдъхновява да направи много повече. От началото на 2022 год., д-р Александър Иванов и екипът му от професионалисти работят в клиника, която разполага с три дентални кабинета.

Като всеки млад човек, д-р Александър Иванов не спира да се усъвършенства и развива, за да предложи най-добрите услуги в сферата на денталната медицина:

С обособяването на нов кабинет в Pana Green Residence практиката на д-р Иванов ще се разрасне, за да предложи на своите пациенти дентална грижа от най-високо ниво.  Кабинетът ще бъде оборудван с модерна дентална апаратура, за да се погрижи за вашата здрава и красива усмивка.

Не спирайте да следите нашите страниците във Facebook и Instagram, а също и уебсайта ни, за да научите, кой още ще се присъедини към семейството на Pana Green Residence.

инвестиция

Най-добрата инвестиция – собствен имот

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ТУК

юли 27, 2022 by panagreenresidence in Новини

Най-добрата инвестиция – собствен имот

Живеем във времена, в които ставаме свидетели на различни промени и непредвидени събития – пандемии, войни, политическо или финансово напрежение. Точно затова е все по-важно да открием гаранция за стабилност, а също и сравнително дългосрочна доходност. Това несъмнено може да бъде собственият имот.

Притежанието на собствен имот е дълбоко залегнало в народопсихологията на българина. Освен с желанието за създаване на ДОМ, той вече се свързва и с цели като бизнес начинание, доходност и възможност за спестяване на средства. Все пак, това е инвестиция, чийто риск е сравнително приемлив на фона на всички останали възможни такива.

Най-големият плюс на това да закупите собствено жилище е, че това е лично Ваш дългосрочен актив. Под влиянието на различни фактори неговата цена може да се повишава или понижава, но Вие винаги ще имате пълен контрол над имота или иначе казано - Вие сами ще решавате какво да правите с него. Друго предимство е това, че собственото жилище дава сигурност и допринася за осигуряването на устойчиво бъдеще. Също така създава комфорт, който не може да бъде напълно усетен когато то е под наем.

В момента на имотния пазар са налице различни опции. От потребителска гледна точка, обаче, най-привлекателни остават имотите в по-малките градове и населени места. Сега имате възможност да закупите собствено жилище в една от най-модерните жилищни сгради в района на Средна гора – Pana Green Residence. Ще се върнете назад към корените в емблематичния град Панагюрище, а също така на Ваше разположение да бъдат редица услуги и удобства.

Pana Green Residence е сграда от ново поколение. Тя е проектирана съгласно всички изисквания за модерно и устойчиво строителство. Инвестицията в жилище в Pana Green Residence е вложение в един по-добър и благоустроен живот. Представете си колко ще е улеснено ежедневието, с удобства и услуги без аналог. Сутрин пред Вас ще се открива невероятна гледка към Средна Гора, било то от Вашата собствена тераса или покривната тераса на сградата. Притесненията за това къде Вашите деца могат да играят безгрижно ще изчезнат, защото винаги ще могат да отидат във вътрешната градина на Pana Green Residence или на детската площадка, която се предвижда точно до сградата. Също така, няколко етажа под Вас ще има и детски център с аниматори, които ще Ви помогнат при организирането на детски партита и рождени дни. Ще може да планувате романтични вечери в ресторант или да се наслаждавате на ароматно кафе и различни сладки изкушения от кафе-сладкарница, защото те също ще бъдат на един асансьор разстояние. Пазарът, независимо дали става дума за хранителни стоки, аксесоари за дома, дрехи или други, ще се случва бързо и лесно. Повече няма да губите излишно време в път до различните магазини, защото точно до Вашето жилище се намират магазините на KiK, PEPCO, Sinsay, BILLA, Lilly, Optodent в ритейл парк Pana Green Park. Да не забравяме и офисите на SDI, EasyPay, банкомата, автомивката и аптека Subra.

Звучи повече от добре, нали? Е, стига само сте си представяли. Време е да направите най-добрата инвестиция. Време е да закупите собствено жилище в Pana Green Residence.

Свържете се с нас на телефон +359 89 323 2322 или на имейл оffice@panagreenresidence.com, за да научите повече за възможностите за закупуване. А в сайта ни ще откриете още актуална информация за апартаментите.

     

офис

Предимството да имате собствен офис в Pana Green Residence

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ТУК

by panagreenresidence in Новини

Предимството да имате собствен офис в Pana Green Residence

Казват, че да имаш собствен бизнес е същото като да отглеждаш дете. Влагаш цялото си време и енергия, за да може той да се развива успешно. Както при децата, така и в бизнеса, идва един момент, в който те трябва да разполагат с тяхно собствено пространство. Пространство, което да култивира правилната атмосфера за растеж и развитие.

В Pana Green Residence отлично разбираме тази концепция. С оглед нуждите на бизнеса, предвидихме вторият етаж на многофункционалната сграда да разполага с офисни пространства. Обособяването на офис за Вашия бизнес в Pana Green Residence ще Ви донесе редица предимства. Част от тях са:

1. Ще разполагате с Ваше собствено офис пространство в модерна, нова сграда. Офисът е лицето на Вашия бизнес. Той е част от градивните елементи на имиджа му. Прекрачвайки неговия праг, Вашите клиенти или посетители ще се потопят в атмосферата на Вашия бизнес. За да може да им вдъхне доверие, е важно както да е комфортен, уютен и чист, така и да прави добро впечатление и да вдъхва доверие. Освен с модерна визия, офис помещенията в Pana Green Residence ще бъдат изградени с висококачествени материали, което ще гарантира оптимизация на разходите Ви по посока изразходвана електроенергия.

2. По-добра работна среда за по-висока производителност. Собственият офис е ключов, когато желаете да развиете благоприятна работна атмосфера. Офисът в Pana Green Residence може да допринесе за повишаването на общата производителност. Той ще придаде усещане за постоянство и важност на бизнеса Ви.

3. Чувство, че сте в центъра на събитията. Освен, че Вашият нов офис ще бъде в най-модерната сграда на Панагюрище, той ще Ви носи и усещане, че Вашият бизнес е в центъра на събитията, случващи се в града. Pana Green Residence е част от комплекс, включващ ритейл парка Pana Green Park. На неговата територия регулярно се провеждат събития, които привличат всички жители на града и околните населени места.

4. Гарантирани удобства. В непосредствена близост до Вашия нов офис ще имате ресторант и кафе-сладкарница. Обедната почивка ще бъде много по-приятна. Ще можете без проблем да организирате работен обяд или среща с клиенти в неформална среда.

5. Широк кръг от потенциални клиенти. Фактът, че офисът Ви ще бъде в многофункционална сграда, която е до ритейл парк, ще носи само позитиви за бизнеса Ви… и клиенти. Ще се създаде една благоприятна среда, която да насърчи симбиозата между Вас (предоставящите услуга), живущите в сградата и клиентите на ритейл парка (потребяващите услугата).

Изборът на офис в Pana Green Residence е инвестиция в благоприятното бъдеще на Вашия бизнес. Такава, която ще му даде почва за развитие и растеж.

Следете страниците ни във Facebook и Instagram, а също и уебсайта ни, за да разберете за всички останали възможности, които ще се открият пред Вас в Pana Green Residence.

beauty

Paradise Beauty Zone в Pana Green Residence

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ТУК

by panagreenresidence in Новини

Paradise Beauty Zone в Pana Green Residence

Да, в сградата на Pana Green Residence ще има център за красота!

Paradise Beauty Zone ще бъде център за красота, където дамите, а защо не и мъжката част, да се отдадат на релакс и да си подарят време за трансформация и нова визия. Време, в което ще си поприказват сладко, ще хапнат вкусни бисквитки и ще пийнат ароматно кафе , докато стилистите ги разкрасяват! А защо не и да запечатат новата си красива визия във “Selfie” къта на салона със снимки, които да напомнят на клиента за добре прекараното време в бюти салона!

В тази бюти зона клиентите могат да се възползват както от фризьорски услуги, така и от грим за специален повод , а защо не и за да се почувстват просто по-специални!

А за по-дълготрайна промяна на визията на разположение ще има и лекар специалист в областта на хиалуроновите филъри. В салона клиентите ще могат да поглезят косата си със специални бои и терапии – както дамски, така и мъжки. Тази специална марка боя и терапия е изпитана във времето от коафьорския род Пищялови от град Пловдив, съвместно с които ще работи салона в Панагюрище.

Нека ви разкажем малко повече и за самият клафьорски род Пищялови. “The CUT NINA R. “ е създаден от наследницата на рода, Нина Георгиева Райнике. Нина с любов, страст и две ножици се отдава цялостно на семейната професия. Вече 33 години дирижира най-актуалните прически в България, а през последните 13 – и в Германия. Там тя успява да разработи най-модерните тенденции и техники на занаята. Влечението по семейния бизнес остава силно и у сина й Методи Шопов. Той също е част от екипа на “The CUT NINA R. “. Неговата мисия е да допринася за създаването на цялостна неотразима визия  - прическа и грим. Към екипа им се присъединява и Светослав Нейков. Заедно те разкрасяват клиенти почти от цяла България, а и не само. “The CUT NINA R. “ са официален вносител на професионална марка за коса  „DUSY PROFFESSIONAL”, чрез която набират популярност и много доволни клиенти.

строителството

На какъв етап е строителството на Pana Green Residence?

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ТУК

юни 27, 2022 by panagreenresidence in Новини

На какъв етап е строителството на Pana Green Residence?

Освен на безупречно строителство, Pana Green Residence залага на модерна визия и функционалност, за да предложи най-доброто на своите новодомци!  

Споделяме с Вас етапите, през които минахме и какво още ни предстои, за да изградим тази многофункционална жилищна сграда.  Работим ежедневно и целеустремено, като влагаме материали, с отлични качествени характеристики. 

Архитектурата, естетиката и вложените строителни материали са основни фактори, който формират стойността на една сграда. Ето защо, обръщаме внимание на всеки един детайл.

В тази статия ще Ви запознаем със строителните дейности по изграждането на втората част на Pana Green Residence.

Всяко начало започва с полагането на устойчиви основи, които са фундаментът за по-нататъшно строителство и развитие. Ние поставихме нашите още през декември 2021. Тогава започна вторият етап по изграждането на нашите мечти за модернизиране на градската среда в Панагюрище и построяването на модерна сграда, с всички възможни удобства. От тогава до сега неуморно се трудим, за да превърнем мечтите в реалност!

През месец април 2022 достигнахме втория важен етап в изграждането на Pana Green Residence, който бележи напредъка ни – изготвянето на кофражите и успешното наливане на плоча кота +4.

С радост Ви съобщаваме, че строителството напредва и през юни вече сме готови и със следващия етап: наливането на плоча кота +7.80.

 

С полагането на тази плоча, затваряме офис помещенията и започваме изграждането на жилищните етажи. На кота +7.80м. ще се обособи вътрешен, открит от запад двор, който е предвиден единствено за нуждите на ползвателите на комплекса. Той ще бъде организиран като вътрешна градина със зони за релаксация и отдих.

Следващата стъпка, която предстои да направим е подготовка за плоча кота +10.75 и нейното наливане.

Не спирайте да следите страниците ни във Facebook и Instagram, а също и уебсайта ни, за да разберете всичко около строителството на Вашия бъдещ дом в Pana Green Residence!

енергийна ефективност

Pana Green Residence ще бъде сертифицирана с енергиен клас „А“

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ТУК

юни 17, 2022 by panagreenresidence in Новини

Pana Green Residence ще бъде сертифицирана с енергиен клас „А“

Ние от Pana Green Residence вярваме, че енергоефективността и екосъобразността при изграждането на една сграда стават все по-важни за потребителите.

Докато стандартното строителство се стреми към краткотрайни приходи и не се интересува от екологичното влияние, което оказва, генерирайки отпадъци и потенциално вредни за атмосферата емисии, то устойчивото строителство цели обратното. Pana Green Residence залага изцяло на устойчиво строителство за реализирането на една нова и съвременна многофункционална сграда, с модерна архитектура и в същото време с намалено вредно влияние върху околната среда.

Pana Green Residence  ще бъде сертифицирана с енергийна ефективност клас „А“. Какво означава това?  Нивото на енергийна ефективност на една сграда е техническа характеристика, показваща какъв коефициент на енергийна ефективност постигат използваните строителни материали. Скалата за оценяване е подобна на тази при електроуредите - от „А+“ (най-ефективна) до „G“ (най-неефективна). Сградите, сертифицирани с клас „А“ се характеризират с висока енергийна ефективност и намален разход на електроенергия. Това означава, че избралите да закупят жилище в Pana Green Residence ще си осигурят значително по-ниски разходи за електроенергия и ще имат и самосъзнанието, че са избрали сграда, използваща ефективна и щадяща околната среда строителна система.

Както вече споменахме, Pana Green Residence ще бъде сертифицирана с енергиен клас „А“, което значително ще намали потреблението, съответно и разходите за електроенергия. Това е така, защото сме безкомпромисни към качеството на вложените от нас материали. Избрахме фасадна дограма Legend 80мм от Deceuninck и керамични блокове с вертикални кухини Porotherm 25 от Wienerberger (с най-добри показатели за топло- и шумоизолация).

Иновативната дограмата Legent от Deceuninck е проектирана съобразно най-високите критерии за експлоатационни характеристики. Отличава се с 6 камери и ширина на профила 80 мм. Тя разполага с високо ниво на топлоизолация и по-нисък коефициент на топлопроводимост, което гарантира, задържането на топлина през зимата и прохлада през лятото.

Строителството с тухли Porotherm 25 от Wienerberger ще направи жилището наистина уютно. Те са произведени от естествени масивни материали, което ги прави дълготрайни и надеждни. Имат множество предимства, сред които повишена енергийна ефективност, изолират интелигентно, като предпазват от студа и задържат топлината, осигуряват отлична шумоизолация и са хипоалергични.

Изборът на първокласни материали и имплементирането на енергоспестяващи системи ще превърне апартамента Ви в Pana Green Residence в едно райско кътче, дом, в който да създадете щастливи семейни спомени.

Следете нашите Facebook и Instagram страници, а също и уебсайта ни, за да следите всичко ново, което се случва с градския оазис на Панагюрище – Pana Green Residence.

НАГОРЕ